Dit compliment kreeg ik in 2016 tijdens een training!! Zo fijn dat ik dit afgelopen maandag weer heb kunnen toepassen.

Sinds eind 2016 ben ik bezig met mijn eigen duurzame inzetbaarheid. Het begon met een DressCoach opleiding, daarna een Post HBO Coach opleiding en eindigde afgelopen maandag met het afronden van de opleiding RADI® (Register Adviseur Duurzame Inzetbaarheid) via NIDI bedrijfsopleidingen. Want yess ik ben geslaagd met een super mooi cijfer!

Afgelopen maandag kon ik alle opleidingen, mijn 25 jaar ervaring in de inkomens verzekeringen en mijn hobby fotografie mooi samen brengen in een presentatie. Alles viel op z’n plek. Hoe gaaf is dat en ik ben hier ook erg trots op.

Met deze basis en dit moment in mijn achterhoofd, bouw ik verder aan In de Steigers Coaching.

Wil jij ook dat alles op z’n plek valt en kan je daar ondersteuning bij gebruiken? Wil je weten wat duurzame inzetbaarheid voor uw bedrijf kan betekenen of ben je ermee bezig en weet je niet hoe je verder moet doorpakken?

Neem dan contact met mij op. Ik neem je graag mee de Steigers in.

Vandaag eerst genieten van dit moment, dat alles op z’n plek valt .

Lieve groet, Annemarie

Categorieën: Geen categorie