Is vaak een periode waarin de meeste van ons bijtanken. Of dat nu thuis is, op een andere plek in Nederland, in het buitenland, passief of juist heel actief. Even los en vrij van de dagelijkse dingen.

Een moment waarop wij gaan nadenken, “loopt alles nog zoals ik wil?” Doe ik alles nog met passie en wil ik dit nog heeeel lang blijven doen?

Niet te lang bij stilstaan, ga eerst lekker genieten van je welverdiende vrije moment !

Sla het echter wel op en pak het door na je vakantie. Lukt het doorpakken je niet alleen? Ook niet na het volgen van diverse workshops? Ga dan op zoek naar een professionele coach waar je een klik mee hebt. Eentje die jou op de juiste manier kan coachen tijdens jouw reis naar je eigen duurzame inzetbaarheid.

Een hele fijne vakantie/zomer gewenst en wie weet denk je stiekem heel even aan dit berichtje.

Lieve groet,  Annemarie

www.indesteigerscoaching.nl

Categorieën: Geen categorie