• Loop je zelf als werknemer vast in je huidige werkzaamheden en weet je hoe je dit kan veranderen?
  • Weet je hoe je je inzetbaarheid kan vergroten?
  • Heb je helder welke dingen jou energie en inspiratie geven om de juiste dingen te doen op het werk en in je privéleven?
  • Weet je als werknemer waar je over 5 jaar staat?

Is op één of meerdere van deze vragen het antwoord NEE? Maar wil je wel weten hoe je het beste zo lang en leuk mogelijk kan blijven werken? Laat mij dat weten, ik ga graag samen met jou de uitdaging aan hieraan te werken. Je hoeft namelijk geen slachtoffer te worden van je belemmerende gedachten.

Een huis bouw je met onder andere behulp van een steiger. Tijdens zo’n bouw zie je door de steiger heen de ontwikkeling van het huis. Steen voor steen wordt het huis gebouwd.

Door één op één met je in gesprek te gaan, ga je bouwen aan je eigen toekomst en ontwikkeling. We beginnen samen onderaan de steiger en na een aantal gesprekken ben je zelf die steiger ingeklommen, waardoor je werkt aan je eigen ontwikkeling. Je bepaalt zelf het doel waar je heen wilt. Ik werk niet met een vooropgezet plan, maar spiegel wat ik zie gebeuren, luister naar wat je zegt en geef terug wat ik daarbij voel.

Het resultaat? Je krijgt meer inzicht in jezelf en daarmee meer inzicht in anderen. Je kunt helderder benoemen wat er in je omgaat en je kunt daardoor meer toevoegen aan je gezin, vrienden en collega’s.

Je komt er achter waar je kwaliteiten zitten en hoe je weer vitaal, productief en met plezier kan werken. Ik neem je mee de steigers in, zodat je lekkerder in je vel gaat zitten, zelfverzekerd wordt en dit ook gaat uitstralen. Niet alleen van binnen maar ook van buiten.

Spreekt dit je aan? Neem dan contact met mij op! Via een gratis intakegesprek komen wij er gezamenlijk achter of er een klik is en of je met mij de steigers in wilt klimmen.

De coachsessies variëren van 4 tot 10 gesprekken en duren 1,5 uur. Tarief op aanvraag.