Bij een vitale organisatie vind je positieve energie op de werkvloer, veel werkplezier, een goede onderlinge samenwerking, een laag ziekteverzuim, hoge medewerkerstevredenheid, trotse medewerkers, duurzame inzetbaarheid bij medewerkers en positieve uitstraling richting klanten!

Bedrijven en organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar vaak direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Mensen zullen steeds langer doorwerken en de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Tegelijkertijd vragen economische en technologische ontwikkelingen wendbaarheid van organisaties. Werkgevers en werknemers die ervoor zorgen dat ze fit blijven voor het steeds sneller veranderende werk, zijn op weg naar duurzame inzetbaarheid.

Werkgevers die investeren in werknemers, waarbij de werknemer de kans krijgt zichzelf te ontwikkelen en aan zichzelf te werken, verdienen dit terug. Het blijkt dat coaching voor werknemers een positieve invloed op de werkprestaties heeft. Door te investeren in werknemers zal hun tevredenheid groeien en zal de balans werk en privé beter worden. Een dag ziek kost een werkgever al snel tussen de € 500,- en € 750,-. Door hier van te voren op in te springen door middel van coaching haal je deze kosten er al snel uit. Zeker als je weet dat werknemers die zich verantwoordelijk voelen voor het werkproces en zich met hart en ziel inzetten, vaak langduriger uitvallen als hun energie op is.

  • Gaat u als werkgever de uitdaging aan om uzelf de spiegel voor te houden en er achter te komen hoe u binnen het bedrijf bezig bent met duurzame inzetbaarheid?
  • Wilt u weten wat duurzame inzetbaarheid voor uw bedrijf kan betekenen?
  • Zoekt u iemand die orde en structuur kan brengen in uw organisatie?
  • Zoekt u een coach voor uw werknemers die empathisch is, de vinger op de zere plek kan leggen? Iemand die orde en structuur kan brengen in een “warrig” geheel, die zaken op z’n plek brengt?

Neem dan contact met mij op! Ik kom graag hierover met u in gesprek. Samen kijken wij dan wat In de Steigers Coaching voor u, uw bedrijf en/of uw medewerkers kan betekenen. Als Register adviseur duurzame inzetbaarheid RADI® of als Coach.