Ik heb een doel, en dat ik dat doel wil halen werd tijdens mijn vakantie bevestigd.

Tijdens onze heerlijke vakantie in Spanje liep ik in Barcelona en zag de Sagrada Familia.

Het was de derde keer dat ik de kerk zag. Bijzonder om te zien dat elke keer weer een ander deel van de kerk in de steigers staat. Steeds vraag ik mezelf dan af, “wanneer zal hij klaar zijn? ” Even googelen leert dat er de stille hoop is dat de kerk in 2026 af zal zijn, 100 jaar na het overlijden van Gaudi (de architect). Bijzonder ook om te zien dat ze de kerk op een hedendaagse manier, volgens de normen van Gaudi, mooier, beter en sterker afmaken. Hoe mooi zou het zijn om straks foto’s te kunnen maken zonder de steigers.

Toch zal de kerk altijd moeten worden bijgehouden. Dit geldt niet alleen voor de kerk, maar ook voor mezelf. Hoe blijf ik mezelf ontwikkelen en hoe kan ik de ander helpen met zijn of haar eigen weg de Steigers in. Ook mijn bedrijf blijft in de Steigers staan en blijft werken aan zichzelf. Niet alleen door het volgen van workshops en trainingen, maar ook op sportief vlak. Want ik heb een doel…

Samen met twee vriendinnen ga ik voor de Weissensee van 2020. Wij willen in 2020 de alternatieve Elfstedentocht schaatsen op de Weissensee. Waarom niet die van 2019? Een goede voorbereiding en schaatstechniek vinden we belangrijk en daarom zijn wij nu vooral bezig met onze conditie.

In de zomer kunnen wij niet schaatsen en hardlopen lukt mij helaas niet vanwege een blessure, maar steppen en fietsen kan wel. Dus een paar keer in de week fiets en step ik (op een volwassen sportstep) ik om mijn conditie weer uit te breiden. Ik merk dat ik daar veel energie van krijg, wat weer helpt fris aan het werk te gaan.

Met deze energie wil ik jou helpen! Je zal vast tijdens je vakantie een moment gedacht hebben, hoe ga ik verder met mijn werk, mijn bedrijf of mijn medewerkers? Hoe zorg ik ervoor dat ik of mijn medewerkers de AOW eindstreep gaan halen? Hoe zorg ik dat duurzame inzetbaarheid wordt geïntegreerd in mijn bedrijf.

Wil jij net als ik de Steigers inklimmen om jezelf, jouw bedrijf en/of jouw medewerkers beter, mooier en sterker te maken en jezelf een nieuw doel te stellen? Neem dan contact met me op en maken we een eerste vrijblijvende afspraak.

Ik ben heel benieuwd wat jouw doel zal zijn?

 

Lieve groet,

Annemarie Landman

Categorieën: Geen categorie