Juni 2019: Hoi Annemarie ik wil even zeggen dat ik het fijn vind hoe onze gesprekken gaan. Je zet mij aan het denken op een positieve manier. Waar ik snel de negatieve kant zie draai jij het om voor mij werkt dat erg verfrissend dankjewel! Fijn weekend!

                             JOANNE

In 2017 heb ik een paar coachgesprekken met Annemarie gevoerd. Ik vind haar een toegankelijke en vriendelijke coach. Ze weet goed af te wisselen tussen het stellen van de juiste vragen en het geven van opdrachten aan de ene kant, en af en toe het geven van haar eigen mening of een suggestie aan de andere kant.
Annemarie wist direct in het eerste gesprek voldoende vertrouwen te creëren. Ze hielp mij om snel het doel verder te concretiseren en in een paar sessies heb ik dat kunnen bereiken.
Ik zou in de toekomst zeker nogmaals gebruik maken van de diensten van Annemarie als ik weer behoefte zou hebben aan een coach.

Angela van den Hoek

In mijn zoektocht ”wie ben ik, wat wil ik” kwam Annemarie op mijn pad. Annemarie weet met haar positieve energie, subtiele aanwijzingen, oefeningen, je aan het denken te zetten over jezelf. Annemarie is de coach, alleen voelde dit niet zo voor mij. De gesprekken waren inspirerend, confronterend, leerzaam, ontspannen, open…… Het is een zeer fijn traject geweest die ik samen met Annemarie heb mogen doorlopen. Annemarie zorgde er voor dat ik na “onze reis” het gevoel had dat ik dit toch maar mooi alleen “geflikt” heb en er sterker uit ben gekomen. Ik weet nu wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil.
Dank je wel Annemarie.

Ellen Meier

In de eerste instantie kostte het me heel veel moeite om te erkennen dat het niet goed ging. Meteen na ons eerste gesprek voelde ik me al een stuk beter en heb ik geleerd om weer naar mezelf te luisteren en grenzen te stellen.

Uitstekende coaching van Annemarie! een zeer prettige ervaring, door haar rust en kennis heeft ze me weer goed op weg geholpen tijdens een moeilijke periode. Bedankt!

Marco

Ik heb de coach gesprekken als zeer waardevol ervaren. Tijdens de gesprekken heeft Annemarie me zelf laten inzien wie ik ben. Mijn goede en minder goede eigenschappen bekeken. Ik was op zoek naar mijn kwaliteiten en valkuilen. Deze eigenschappen samen opgezocht en in de juiste volgorde en tempo besproken. Op een positieve wijze zelf in laten zien waar ik meer energie uit kan halen.

Hierdoor heb ik meer rust, inzicht en vertrouwen gekregen. Met dit inzicht kan ik de uitdagingen aan! Gesprekken waren veilig, respectvol en het juiste tempo. Dank hiervoor Annemarie.

 Martien