Wie is Annemarie

Aangenaam
Nauwkeurig
Netjes
Enthousiast
Moeder
Ambitieus
Regelaar
Inlevingsvermogen
Empathisch

Met deze lieve woorden omschrijven familie, vrienden en collega’s mij… Maar wie ben ik verder…

Ik ben Annemarie Landman, getrouwd en moeder van twee leuke tieners en ik neem jou graag mee de steigers in. Zoals hierboven al beschreven, ben ik enthousiast en regel graag van alles. Steppen, hardlopen, schaatsen en fietsen zijn mijn sportieve passies, maar ik mag ook graag creatief bezig zijn.

Nadat mijn kinderen groter werden ben ik gaan nadenken over wat ik verder wil en ben ik gaan bouwen aan mijn eigen ontwikkeling. Door het volgen van diverse opleidingen heb ik mezelf nog beter leren kennen en weet ik wie ik ben en waar ik voor sta.

Aandacht en tijd besteden aan persoonlijke zaken vind ik belangrijk. Ik ben attent en erop gericht mijn ervaringen, door voor anderen behulpzaam te zijn, met ze te delen. Ik vind het belangrijk om fysiek en mentaal gezond te zijn en doe zoveel mogelijk mijn best om in goede conditie te blijven. Mijn verbeeldingskracht is groot. Ik neem bewust de tijd om naar de mening van anderen te luisteren en deze in overweging te nemen. Doelen realiseer ik door een resolute en gedreven aanpak. Daarnaast ben ik constant op zoek naar mogelijkheden om mij te ontwikkelen en te leren van mijn ervaringen. Met mijn interacties bouw ik vertrouwen op en geef anderen het gevoel dat ze op mij kunnen rekenen en dat ze centraal staan. Openheid, eerlijkheid en verbondenheid zijn dan ook mijn belangrijkste kernwaardes.

Zelf ben ik als werknemer meer dan 28 jaar werkzaam in de Collectieve Inkomens- en Zorgverzekeringen en ik zie wat voor veranderingen er de afgelopen jaren zijn geweest en nog gaan komen. Daarbij zie ik gemotiveerde mensen om mij heen die meegaan met die veranderingen en zich enthousiast in de nieuwe wereld storten. Maar ik zie ook mensen die het lastig vinden deze verandering aan te gaan en mee te bewegen. Er wordt ook van een ieder verwacht hierin mee te gaan. Maar kan en wil iedereen dat wel?

Dit is één van de redenen geweest dat ik mijn eigen bedrijf ben gestart. Ik wil jou de kans geven deze verandering op jouw eigen manier in te gaan en samen te bouwen aan een mooie toekomst.

Zie jij het zitten en klim je met mij de steigers in?